Webbshop
Hem Teknikservice Produkter Våra butiker Vår webbshop Aktuellt Om oss Kontakta oss

Våra Hjälpmedelsbutiker

Välkommen till vår butik i Västerås

100 kvadratmeter med hjälpmedel! Här hittar ni allt från burköppnare till seniorfåtöljer. Hjälpmedelsteknik i Västerås är en fullsortimentsbutik och erbjuder ett stort sortiment av hjälpmedel och produkter för ditt välbefinnande.
Läs mer här

Vår butik i Helsingborg - Hjälpmedel för alla

I vår butik i Helsingborg hittar du Sveriges bästa utställning seniorfåtöljer och allt under samma tak. Från senaste modellen av el-scootrar till moderna seniorfåtöljer, praktiska hjälpmedel för kök och badrum – och allt däremellan. Butiken erbjuder det bästa och mest kompletta utbudet av hjälpmedel, välbefinnande och förebyggande av ohälsa i nordvästra Skåne.
Läs mer här

Smålands första butik i Växjö

På Smedjegatan 14 i Växjö finns den senaste butiken i Hjälpmedelsteknik-kedjan. Hjälpmedelsteknik Växjö är den första och ­hittills enda butik i hela Småland som har ett så brett utbud. Affärsinnehavare för Hjälpmedelsteknik Växjö är Jessica Karolyi. Jessica är utbildad arbetsterapeut, med stor erfarenhet inom området. En klar fördel för alla som besöker butiken som kan få verkligt professionella råd kring sina inköp.
Läs mer här

Välkommen till vår butik i Kristianstad

I augusti 2011 öppnade vi vår andra hjälpmedelsbutik i Kristianstad. Butikens sortiment passar funktionshindrade och äldre som behöver pålitliga stödprodukter för att klara vardagen. Även de som känner sig fullt friska, men har en och annan mindre krämpa kan hitta sitt hjälpmedel där.
Läs mer här

1500 kvm hjälpmedel i Lomma

Vår butik i Lomma öppnade vi 2006. Här kan du få hjälp med alla sorters hjälpmedel och få snabb teknisk service av vår tillhörande tekniska verkstad. I vår Hjälpmedelsbutik i Lomma hittar du allt från läckra stödstrumpor till sängar! Kom in och prova en ny rullstol, rollator eller el-skoter och hitta din smarta favorit bland våra småhjälpmedel som underlättar din vardag. I butiken finns hundratals hjälpmedel – även möbler och andra större produkter.
Läs mer här

© 2011-2014 Hjälpmedelsteknik Sverige AB
Webbplatskarta   English version