Webbshop
Hem Teknikservice Produkter Våra butiker Vår webbshop Aktuellt Om oss Kontakta oss

Våra Hjälpmedelsbutiker

Vår butik i Lidköping - "Smart Vardag"

Skaraborgs enda kompletta hjälpmedelsbutik. Från senaste modellen av el-scootrar till moderna vilo-fåtöljer med stå-uppfunktion och hjärtläge, praktiska hjälpmedel för kök och badrum, hälsofrämjande skor samt en hel del smarta ting som kan förenkla vardagen.
Läs mer här

Vår butik i Helsingborg - Hjälpmedel för alla

I vår butik i Helsingborg hittar du Sveriges bästa utställning vilfåtöljer och allt under samma tak. Från senaste modellen av el-scootrar till moderna vilfåtöljer, praktiska hjälpmedel för kök och badrum – och allt däremellan. Butiken erbjuder det bästa och mest kompletta utbudet av hjälpmedel, välbefinnande och förebyggande av ohälsa i nordvästra Skåne.
Läs mer här

Välkommen till vår butik i Kristianstad

I augusti 2011 öppnade vi vår andra hjälpmedelsbutik i Kristianstad. Butikens sortiment passar funktionshindrade och äldre som behöver pålitliga stödprodukter för att klara vardagen. Även de som känner sig fullt friska, men har en och annan mindre krämpa kan hitta sitt hjälpmedel där.
Läs mer här

1500 kvm hjälpmedel i Lomma

Vår butik i Lomma öppnade vi 2006. Här kan du få hjälp med alla sorters hjälpmedel och få snabb teknisk service av vår tillhörande tekniska verkstad. I vår Hjälpmedelsbutik i Lomma hittar du allt från läckra stödstrumpor till sängar! Kom in och prova en ny rullstol, rollator eller el-skoter och hitta din smarta favorit bland våra småhjälpmedel som underlättar din vardag. I butiken finns hundratals hjälpmedel – även möbler och andra större produkter.
Läs mer här

© 2011-2017 Hjälpmedelsteknik Sverige AB
Webbplatskarta   English version