Webbshop
Hem Teknikservice Produkter Våra butiker Vår webbshop Aktuellt Om oss Kontakta oss

Vår butik i Lidköping - "Smart Vardag"

Skaraborgs enda kompletta hjälpmedelsbutik. Från senaste modellen av el-scootrar till moderna vilo-fåtöljer med stå-uppfunktion och hjärtläge, praktiska hjälpmedel för kök och badrum, hälsofrämjande skor samt en hel del smarta ting som kan förenkla vardagen.

Med butiksläge i Rörstrand Center erbjuder Hjälpmedelsteknik Lidköping ett centralt läge med gångavstånd till både stadskärna och kollektivtrafik. Gått om parkeringsmöjligheter alldeles vid dörren.

Välkommen hit och se er omkring, vi hjälper gärna till med tips och enkla lösningar.
Är det något ni undrar över vad gäller produkter eller andra frågor är ni välkomna att besöka oss eller ringa på 0510-78 77 20

”Vi vill öka tillgängligheten av smarta produkter som kan förgylla vardagen för många.”
Hans Paukstat 

Himolla fåtöljer - himmelska att sitta i och enkla att resa sig ur.
I våra moderna seniorfåtöljer sitter du alltid bekvämt. Med fjärrkontrollen ställer du in fåtöljen precis som du vill ha den. Med en enkel knapptryckning får du hjälp att resa dig upp.

Välkommen att besöka vår utställning med Himollas snygga fåtöljer. Himolla är en ledande tysk möbeltillverkare som erbjuder attraktiv design och unik funktion. Tysk kvalitet när den är som bäst – och med fem års garanti.

Läs mer om Himolla fåtöljer

   

Småhjälpmedel
Problem att öppna en burk, att skiva ett bröd, att ta på dig strumporna eller att plocka upp något från golvet? Vi har tusentals produkter som gör livet lite enklare.

Det flesta av produkterna på www.hjalpmedel.se kan du även köpa direkt i vår butik.

 

© 2011-2017 Hjälpmedelsteknik Sverige AB
Webbplatskarta   English version